PRISER - 2015:


Jeg henvender meg først og fremst til små firmaer, organisasjoner, enkeltmannsforetak og andre som ønsker å komme på nett med et eget design og profil. Eget design på nettsiden er vanligvis en dyr affære, ihvertfall hvis man henvender seg til de store profilerte selskapene... Jeg - derimot, driver et lite enkeltmannsforetak med hjemmekontor og har minimale utgifter selv og kan derfor holde prisene overraskende lave. Bare ta kontakt - og bli overrasket! :oD

Web forside med eget design

1380 kr + mva

Undersider

350 kr + mva pr stk

Webplakat

1380 kr + mva

Grafisk design

450 kr pr time + mva

Oppdatering av webside

450 kr pr time + mva

 

NB: MVA kommer i tillegg på alle prisene jeg har oppgitt på denne siden.


Send en uforpliktende forespørsel til meg på e-mail


Web forside med eget design:
Dette inkluderer oppsett av designmal, installasjon, søkemotor-optimalisering, oppsett av server samt opp til 2 skisser med forslag til design.
Så tar jeg betalt pr underside.
Prisen forutsetter at du sender ferdig tekst og bilder. Må jeg lete frem bilder til deg og redigere dem, eller skrive tekst for deg, så tar jeg timebetalt for dette.

Webplakat:
Hvis du ikke har så veldig mange penger å bruke på en webside, men gjerne skulle vært på internett såer det fullt mulig å starte med det som jeg kaller en "webplakat": Det er en enkelt webside i eget design, med en kort presentasjon av det du gjør, noen bilder og kontaktinfo med link til e-mail.

Eksempel på webplakat
Et annet eksempel på webplakat

Denne kan du utvide med flere undersider etterhvert når du føler du har mere og si/vise frem.

= 1 webplakat med eget design + link til din egen Facebookside:

På den statiske websiden kan du legge ut en kort info om deg selv, med bilder og kontaktinfo. med link til e-mail. Med link til din Facebook-side eller Facebook-gruppe. Facebooksiden kan du oppdatere som du vil selv og styrer på egen hånd. Her kan du legge ut bilder, arrangementer og skrive det du vil.
= 1 webplakat med eget design + link til din egen blogg:

På din egendesignede websiden kan du legge ut en kort info om deg selv, med bilder og kontaktinfo. med link til e-mail. - OG med link til din egen blogg. Bloggen kan du oppdatere som du vil selv og styrer den helt på egen hånd.

= 1 webplakat med eget design + link til hva du ellers måtte ønske.


Oppdatering av websider:
Oppdateringer av siden kan jeg også gjøre, - redigere og sette inn nye bilder, endre tekst, farger, osv...

Da synes jeg det er greiest å samle opp timer og skrive faktura enten 1 gang i året, i halvåret eller pr. mnd, - alt avhengig av hvor mye det blir og hva vi blir enige om. Her kan vi også bli enige om en fast pris med et fast antall timer pr. mnd, pr. år el.

 

Grafisk design:
Jeg kan også lage trykksaker som visittkort, brosjyrer, flyers, oppslag, osv for deg.
Da tar jeg timebetalt Evt. ta kontakt for nærmere pakketilbud.


Domene og webhotell:
Jeg kan også hjelpe deg med å opprette domene og bestille webhotell. Her må du betale domeneleie til en vert pr mnd + et engangs etableringsgebyr, avhengig hvor mye Mb du skal bruke. Jeg bruker stort sett å anbefale disse to vertene: domeneshop eller servetheworld. Når du oppretter domener her, får du også med muligheten til egen e-mail adresse, som har domenenavnet ditt som etternavn.Send meg en e-mail og forklar litt nærmere hva du ønsker, hvor mange sider du planlegger, om du vil ha animasjoner, påmeldingsskjema, om du har tekst og bilder, eller om jeg skal finne dette, osv osv... så kan jeg gi deg et eksakt pristilbud.